DCR (Dream cars rental) omogućuje Vam ostvarenje Vaših dječačkih snova vožnjom sportskih luksuznih automobila za iskusne vozače i prave poznavatelje svijeta automobilske industrije. U našoj floti se nalaze primjerci koji su rijetkost na našim prometnicama što dovodi do zaključka da ćete biti u središtu pozornosti gdje god se pojavili. Sigurnost vozača i drugih sudionika u prometu na prvom je mjestu što znači da naša vozila imaju sva potrebna osiguranja i  obveznu opremu za bilo koji period godine. 

Neovisno da li je Vaš cilj vikend putovanje s dragom osobom, snimanje spota ili prisustvovanje nekom posebnom događaju, mi Vam omogućujemo da Vaša pojava bude upečatljiva, putovanje bezbrižno, a iskustvo nezaboravno.

Nudimo Vam potpunu uslugu s mogućnosti preuzimanja vozila na lokaciji koja Vama najbolje odgovara, a to je samo jedan od razlog zbog kojeg smo među najboljima u biznisu najma luksuznih automobila. 

Uz respektiranje performansi unajmljenih vozila te odgovornim ponašanjem prema drugim sudionicima u prometu, krenite na putovanje u kojem će Vaši snovi postati stvarnost. Obratite nam se s povjerenjem.