Najam sportskih vozila

Dream cars rental nudi Vam mogućnost ostvarenja Vaših snova. Unajmite sportsko-luksuzne automobile vrhunskih performansi i voznih karakteristika.

Osobni pristup

Nudimo Vam potpunu uslugu sa mogućnošću preuzimanja vozila na lokaciji koja Vam najbolje odgovara.

Vaša sigurnost

Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu, sva vozila su opremljena najmodernijim i najnovijim sustavima pomoći vozaču, pa tako Vaša putovanja mogu biti bezbrižna, a Vi se možete prepustiti ostvarenju svojih snova.

Dream Cars Rental

DCR (Dream cars rental) omogućuje Vam ostvarenje Vaših dječačkih snova vožnjom sportskih luksuznih automobila za iskusne vozače i prave poznavatelje svijeta automobilske industrije. U našoj floti se nalaze primjerci koji su rijetkost na našim prometnicama što dovodi do zaključka da ćete biti u središtu pozornosti gdje god se pojavili. Sigurnost vozača i drugih sudionika u prometu na prvom je mjestu što znači da naša vozila imaju sva potrebna osiguranja i obveznu opremu za bilo koji period godine.

Neovisno da li je Vaš cilj vikend putovanje s dragom osobom, snimanje spota ili prisustvovanje nekom posebnom događaju, mi Vam omogućujemo da Vaša pojava bude upečatljiva, putovanje bezbrižno, a iskustvo nezaboravno.

Nudimo Vam potpunu uslugu s mogućnosti preuzimanja vozila na lokaciji koja Vama najbolje odgovara, a to je samo jedan od razlog zbog kojeg smo među najboljima u biznisu najma luksuznih automobila.

Uz respektiranje performansi unajmljenih vozila te odgovornim ponašanjem prema drugim sudionicima u prometu, krenite na putovanje u kojem će Vaši snovi postati stvarnost. Obratite nam se s povjerenjem.

KONTAKTIRAJTE NAS